Monday, July 20, 2009

The making of the Release Me musicvideo

Thanks to Marco for editing and uploading!

6 comments:

  1. In the original version it was extremely hard to follow because of the out of sync speach, but this was "skitbra"!! Thanks Tommy and Marco!

    ReplyDelete
  2. Soppan: I agree, but it´s all thanks to Marco :)

    ReplyDelete
  3. Tommy, om du vill bli av de svarta kanterna på sidorna kan du öka: height="270"

    Oraken till att klippet överhuvudtaget har svarta kanter är att originalet har det och att det samtidigt har lite för låg upplösning för att ändra bildsnittet och öka bildarean.

    Btw, thanks :)

    ReplyDelete
  4. Marco: Tack! Du kan då allt du :)
    Btw; Hoppas det är OK att jag använder mig av bilden som du gjort, som banner? Den är ju så jäkla snygg, och passar utmärkt med färgerna ;)
    (Den är dock lite väl stor, och texten är inte där jag vill ha den.. får se om jag kan göra det snyggare).
    Sen så snodde jag din idé med "Picture of the day", hoppas även det är OK? Man måste göra något för att locka besökare har jag märkt..

    ReplyDelete
  5. Allt är OK :)
    ...inte minst pga att du är så aktiv i research-arbetet. Bra för alla Agnes-intresserade, inte minst mig och a.o.i! Speciellt som jag för tillfället inte kan avsätta den tid som krävs.

    ReplyDelete
  6. Super! :)
    Haha ja jag försöker, fast jag hittar ju mycket på a.o.i. också.
    Jag förstår dig verkligen, det tar mer tid än vad man tror (och jag har ju "bara" en blogg). Det är bara säga till om du vill att jag ska hjälpa till mer, genom att skriva i GB:n på a.o.i. (Om det blir "lättare" än att kika här).

    ReplyDelete